IM-ICT

Creditmanagement software en andere ICT oplossingen

Onze debiteurenbeheer en creditmanagement software is in samenwerking met onze partner IMPact Credit Management Solutions ontwikkeld. Hiernaast ontwikkelden wij samen nog meer baanbrekende ICT oplossingen. Hieronder een paar voorbeelden:

Debiteurenbeheer en creditmanagement software

Zoveel klanten, zoveel wensen! Dat was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze debiteurenbeheer software. De software is dan ook uitermate flexibel en volledig naar uw wensen in te richten. Uw wensen komen niet op een ellenlange productkalender. U hoeft geen maanden te wachten. Het kost u geen extra geld. Al uw wensen worden tijdens de implementatie gewoon doorgevoerd. Zo simpel is het. U gelooft uw oren niet? Neem dan contact met ons op. Wij verzorgen graag een demonstratie.

Rapportage modules voor uw bestaande debiteurenbeheer pakket

U wilt meer inzicht in uw creditmanagement processen? U vindt uw huidige rapportages niet toereikend? U zou graag trends willen zien? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe wij u hierbij kunnen helpen door gebruik te maken van slimme software, gebruik makend van uw huidige debiteurenbeheerpakket.

Gedragsvoorspellende software

Soms klinken dingen te mooi om waar te zijn. Maar toch is het, in dit geval, wel degelijk waar. Software die met 96% zekerheid kan voorspellen of een bepaalde gebeurtenis in de toekomst zal gaan optreden. Bijvoorbeeld “Wordt deze debiteur een wanbetaler?”of “Zal deze huurder in de toekomst in een uitzettingsprocedure terecht komen?”. Stelt u zich eens voor dat u daar een antwoord op kunt krijgen. Dat zou de wereld behoorlijk veranderen, niet waar?

Het kan dus! Door gebruik te maken van zogenaamde Artificial Intelligence. Wij hebben uw aandacht getrokken en u bent benieuwd naar wat deze software voor u kan doen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over deze baanbrekende technologie.